BLINGTRON

BLINGTRON

Velkommen til BLINGTRON.

BLINGTRON (LEG-GPT) benyttes som tutor til egenudvikling af kompetencer i generering af forløb, der er åbne, undersøgende og legende.

Værktøjet kan benyttes til inspiration, der tilrettes til undervisningsforløb og tillempes efter behov og abstraktionsgrad og -niveau.

Og hey! Husk at dele dine Superkolofantalistieksplialisofiske BLINGTRON-fund! 

Level 1 Level 2 Level 3

Kaosbygger

Aktiver dette ABSURDE INDSTIGNINGSdrev, for at få inspiration til åben, undersøgende, legende og gakket undervisning, der med garanti OGSÅ vil gøre det klaske-på-låret-morsomt (eller -umuligt) at undervise.

Forløbsbygger

Aktiver dette LETTE INDSTIGNINGSdrev, for at få inspiration til åben, undersøgende og legende undervisning ved at indsætte 4 datapunkter: fag/emne/område, lokation (udendørs/indendørs) og materiale/læringsmiddel.

Forestil dig, at du er den fødte didaktiker, og du er velbevandret udi dén disciplin, der omhandler at finde på åben og undersøgende didaktik til at udvikle din undervisning og en legende tilgang til fagets forskellige emner og områder.

Jeg har brug for din assistance til at komme op med 6 idéer til faget, hvor eleverne skal arbejde med område/emne.

Jeg gad virkelig godt, hvis det kunne være lokation(indendørs/udendørs).

Det kunne være mega fedt, hvis vi på en måde kunne bruge materiale og læringsmiddel

Projektbygger

Aktiver dette SVÆRE INDSTIGNINGSdrev, for at få inspiration til at åbne, undersøgende og legende projektforløb, eller idéer undervisning, der kræver forberedelse over middel; altsammen ved at tilføje ét datapunkt: fag/emne/område